Gå direkte til indhold
 

Cyber-sikkerhed

Få hjælp til din IT-sikkerhed

Cyber-security-header

Vores rammeværk for cyber-sikkerhed

Vi hjælper organisationer med at styrke IT-sikkerheden gennem alle stadier af deres modenhedsrejse. Vores ydelser er struktureret i de områder, som enhver organisation - uanset størrelse og sektor - skal fokusere på for at forbedre både modenhed og reciliens.

 

* Vores rammeværk er inspireret af NIST Cyber Security Framework, udviklet af National Institute of Standards and Technology.

model
Icon---01

Identificér dine risici

Det er afgørende for din virksomheds it-sikkerhed, at I får et overblik over cyber-sikkerheden samt potentielle risici, der er, for at blive udsat for et hackerangreb. Det gælder på tværs af organisationen, systemer og software som anvendes. 

Icon---02

Beskyt dig mod hacker-angreb

En af de vigtigste opgaver, når det kommer til at sikre din virksomheds fremtid, hvis den bliver udsat for et hacker-angreb, er at sikre, at kritiske systemer fortsat kan fungere, så din virksomhed kan køre videre. 

Icon---03

Opdag et sikkerhedsbrud hurtigt

Tiden er afgørende, når du er blevet angrebet. Jo længere tid hackerne får lov at være i dine systemer, jo større konsekvenser har det som regel for din virksomhed. Det er vigtigt at have den rigtige overvågning af jeres systemer, så I kan reagere hurtigt og dermed sikre, at de it-kriminelle får så dårlige betingelser at arbejde under som muligt. 

Icon---04

 

Respondér på et angreb

Det er centralt at udvikle og implementere passende handlinger for at respondere på et cyber-angreb. Dette inkluderer en plan for at kommunikere om – og håndtere – et it-sikkerhedsbrud. 

Icon---05

 

Gendannelse efter sikkerhedsbrud

Efter et hacker-angreb er det afgørende at komme retur til en normal dagligdag hurtigt. Hackerne ved, at data er afgørende, og derfor har de stor fokus på at gøre livet besværligt ved eksempelvis at slette data, men også ved at ødelægge evt. backup- og restore-systemer. 

Icon---06

 

Governance – styring af dine risici

For på bedste vis at håndtere din virksomheds cyber risici, er det afgørende, at du monitorerer organisationens strategi, forventninger og politik for styring af it-sikkerheden og de tilhørende risici.

Få hjælp til din IT-sikkerhed

Hør mere om, hvordan vi kan hjælpe med at styre og modne din IT-sikkerhed.

 
 

kontakt

Vil du vide mere? Så send os en besked